Skip to content
cesar bij oranje deur.2

About Check Clothing

Check Clothing is een streetwear brand opgericht door Cesar Smits en gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Check Clothing is ontstaan vanuit een passie voor kunst en ontmoeten 

waar check voor staat

De kleding van Check Clothing is gemaakt om tegen een stootje te kunnen en lang mee te gaan. Elk stuk is van stevige kwaliteit, zodat je onbezorgd de wereld kunt trotseren terwijl je er geweldig uitziet. En wat het nog specialer maakt, is dat de kledingstukken worden bedrukt in kleine oplagen. Zo draag je niet alleen een stukje mode, maar ook een uniek kunstwerk. En wanneer anderen vragen waarom je juist dat kledingstuk hebt gekozen, ontstaat er meteen een leuk gesprek.

Het doel van Check Clothing is om samenhang terug te brengen op straat. We willen mensen aanmoedigen om rond te kijken in plaats van vastgelijmd te zitten aan hun telefoon. Laten we elkaar accepteren zoals we zijn, want diversiteit maakt onze stratenkleurrijker en interessanter.

Om dit doel te bereiken, werken we samen met verschillende ondernemingen. Elk partnerschap resulteert in een uniek item dat alleen daar verkrijgbaar is. Zo wordt elke winkel een bestemming op zich, waar je niet alleen kleding kunt kopen, maar ook een stukje van de lokale cultuur kunt ervaren.

Shop Check Clothing 

foto banner